• Nombre de visites :
  • 31755
  • 8/11/2007
  • Date :

Tebyan Kültür ve İletişim Merkezi

Tebyan Kültür ve İletişim Merkezi

وَ يَوْمَ نَبْعَثُ فِي كُلِّ  أُمَّةٍ شَهِيدًا عَلَيْهِم مِّنْ أَنفُسِهِمْ وَ جِئْنَا بِكَ شَهِيدًا عَلَى هَـؤُلاء وَ نَزَّلْنَا عَلَيْكَ الْكِتَابَ تِبْيَانًا لِّكُلِّ شَيْءٍ وَ هُدًى وَ رَحْمَةً وَ بُشْرَى لِلْمُسْلِمِينَ

 (سوره نحل-89)

   Ve gün gelecek her toplum içinden kendi aleyhlerine bir şahit çıkaracağız. Ve seni de [ey Peygamber, mesajının ulaşabileceği] kimseler üzerinde şahit kıldık; nitekim sana adım adım her şeyi olduğu gibi açıklayan, bir doğru yol bilgisi, bir rahmet ve Allah'a yürekten boyun eğenlere müjde olarak bu ilahî kelâmı indirdik. (Nahl-89)

   Tebyan İletişim Merkezi, 2002 yılının Haziran ayı sonlarında tebyan.net adresiyle faaliyetlerine başladı. Sitemiz Dini ve İslami bilgilerin yanı sıra İlmi, Edebi, Kültürel, Sosyal, Sanat, Spor Yayınları, Soru ve Cevap Bankaları, Günlük ve Haftalık Yarışmalar, Site Tanıtımları, Ücretsiz İnternet Hizmetleri ile siz değerli okuyucularımıza hizmet vermektedir.


   İçinde yaşadığımız çağ teknolojik gelişmeler sayesinde, Kuran'ın emirlerinin tüm insanlığa duyurulabildiği bir dönem olduğundan Tebyan Kültür ve İletişim Merkezi, okuyucularımızın özellikle gençlerimizin istedikleri dini ve ilmi bilgilere internet teknolojisinin sağladığı imkanlarla daha rahat ulaşmalarını sağlamak hedefindedir.


   Sitemiz ayrıca İngilizce, Arapça, Urduca, Türkçe, Rusça, Fransızca dillerinde de hizmet vermektedir.

 

 

 

  • Yazdır

    Arkadaşlarına gönder

    Yorumlar (0)